Cerca nel blog

sabato 7 settembre 2013

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ srl: διανομέα των καινοτόμων προϊόντων που έχουν πιστοποιηθεί



Η «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ s.r.l" - Αποτελείται από Salento - ειδικεύεται στη διανομή των καινοτόμων προϊόντων που, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, έχουν θετική επίδραση στην ποιότητα της ζωής και τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών.
Χαρακτηρισμός του προϊόντος, η IOTF κάνει έρευνα χωρίς εδαφικούς περιορισμούς, οι πιο αξιόπιστες κατασκευαστές στον κόσμο. Αξιοπιστία επαληθεύεται από τις επιθεωρήσεις των επιχειρήσεων και την προσεκτική ανάλυση των παγκόσμιων πιστοποιήσεων ποιότητας. Μετά τον προκαταρκτικό έλεγχο του κατασκευαστή, τα έσοδα της IOTF, με ειδικές εξετάσεις, η τελική εκτίμηση της ποιότητας του προϊόντος να διατεθεί στο εμπόριο. Σημειώνονται Μόνο τα προϊόντα που περνούν όλες τις δοκιμές

IOTF

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μόνο το πρώτο της διανομής των προϊόντων. Εν τω μεταξύ, η IOTF αναλύει ήδη τη δυνατότητα να ξεκινήσει, μεταξύ άλλων, το 2014, ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν μπορεί να αντικαταστήσει, σε μηδενικό κόστος λειτουργίας, η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας έως 3 KW.

Η αγορά ενός προϊόντος με το εμπορικό σήμα IOTF αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας.
Η μάρκα IOTF αποτελεί εγγύηση αντικειμένων που παράγονται από τους καλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο.
Τα επώνυμα προϊόντα IOTF, καθώς και να επιλέγεται μεταξύ αυτών που έχει στην κατοχή της πιστοποίησης ΕΟΚ, ακόμη ελεγχθεί με κατάλληλες δομές Salento.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 0833 772 497. Μπορούμε να πάρουμε ένα έργο υψηλής ποιότητας.

Εδώ το site

Nessun commento:

Posta un commento

I prodotti qui in vendita sono reali, le nostre descrizioni sono un sogno

I prodotti qui in vendita sono per chi cerca di più della realtà

Cerca nel blog

GIOCHI PREZIOSI