Cerca nel blog

giovedì 3 novembre 2011

OGGI MANGIO DA … N. 56: RESTAURANG MISTRAL. Chef Fredrik Andersson
















“Stora skördemånaden på Mistral - Som vanligt så här års har vi den bördiga sörmländska jorden att tacka för att november lovar något  alldeles extra på Mistral. Nu fyller vi pannor, grytor och tallrikar med svamp, lamm, vilt, anka, pumpa  och nyskördade grönsaker. Boka bord medan hösten är som vackrast här i vår Enskedeidyll.  Se hur bladen på de vackra majestätiska träden skiftar i kapp med naturen i varje rätt.  Njut av lugnet och smakerna! Välkomna.
Råvaran regerar! - Mistral är en värld av naturliga smaker. Vår matlagningsfilosofi bygger på att få ut det yppersta av varje  säsongs råvara. Tillsammans med lokala odlare, småskaliga uppfödare, biodynamiska vinmakare och nyskapande konsthantverkare söker vi hela tiden det nära och äkta. Genom var och ens personliga uttryck vill vi plöja en ny fåra inom modern ekologisk gastronomi.   "Min mat är alltid ren, ärlig, utforskande och i konstant rörelse. Ett sätt att förhålla mig,  att finna min verkliga plats. Svävande mellan det logiska och det instinktiva, mellan det enkla och det komplexa,  mellan det eftertänksamma och det impulsiva. Jag vill beskriva min mat som lika självklar som motsägelsefull.  Traditionell och samtidigt progressiv. Lika expressiv som introvert." (Fredrik Andersson, Mistral)

Restaurang Mistral, Sockenvägen 529, Enskededalen (Barnvagnsfabrikens förra lokaler).   tisdag – lördag från kl. 18.  Bordsbeställning


Nessun commento:

Posta un commento

I prodotti qui in vendita sono reali, le nostre descrizioni sono un sogno

I prodotti qui in vendita sono per chi cerca di più della realtà

Cerca nel blog

GIOCHI PREZIOSI