Cerca nel blog

martedì 27 agosto 2013

Fremtidens innovation srl: din forhandler af innovative produkter attesteret



Den "fremtidens innovation S.r.l" - Består af Salento - specialiseret i distribution af innovative produkter, som, hvis godt brugt, postivamente påvirker livskvaliteten og husholdningsbudgettet.
Identificeret produktet, IOTF gøre forskning uden territoriale grænser, de mest pålidelige producenter i verden. Pålideligheden er verificeret af inspektioner af virksomheder og omhyggelig analyse af globale kvalitet certificeringer. Efter indledende kontrol af fabrikantens, de IOTF provenu, med specifikke tests til den endelige vurdering af kvaliteten af det produkt, der skal markedsføres. Kun produkter, der passerer alle de prøver er markeret

IOTF

Den elektroniske cigaret er blot det første af de produkter, distribution. I mellemtiden er IOTF allerede analysere muligheden for at lancere bl.a. i 2014 en yderligere innovativt produkt, der kan erstatte, i driftsomkostningerne nul, levering af elektrisk energi på op til 3 KW.

Købe et produkt med IOTF mærke er en garanti for kvalitet og pålidelighed.
Den IOTF mærke er en garanti for artikler af de bedste producenter i verden.
De IOTF mærkevarer, samt at blive valgt blandt de i besiddelse af EØF-certificering, er yderligere testet af passende strukturer Salento.

Vil du vide mere?

Ring venligst til os på 0833 772 497. Vi kan få en høj kvalitet arbejde.

Her sitet

Nessun commento:

Posta un commento

I prodotti qui in vendita sono reali, le nostre descrizioni sono un sogno

I prodotti qui in vendita sono per chi cerca di più della realtà

Cerca nel blog

Galvatron - il tiranno folle

 PUBBLICITA' / ADVERTISING Galvatron è una figura complessa e affascinante all'interno del franchise Transformers. La sua esistenza ...